Marti, 2.2 milioane de romani au trait comedia la PRO TV!

Marti, 2.2 milioane de romani au trait comedia la PRO TV!

A fost suparare mare aseara in Las Fierbinti pentru ca Robi, politistul satului, a primit vizita unei comisii de la Slobozia care i-a evaluat abilitatea de a fi om al statului. Cum teoria nu este o problema pentru el, Robi si-a facut griji pentru proba practica unde trebuia sa alerge, sa arunce cu mingea medicinala si sa traga cu arma in poligon.

”Sa zicem ca la poligon ma descurc, cu toate ca n-am mai tras cu pistolul de la Admitere, la restul pic sigur. Nu inteleg asta cu alergatul, la ce mi-au mai promis masina daca ma pun sa alerg?!”, se intreba nedumerit politistul intr-o discutie cu Rata la carciuma satului. Temerile lui au fost intemeiate pentru ca cei doi superiori care au venit de la Slobozia nu au fost deloc incantati de ce au gasit.

Marti seara, serialul Las Fierbinti a inregistrat 12.7 puncte de rating si 31.5% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea clasata pe pozitia secunda avea 6 puncte de rating si 15% share. La nivel national, aproape 2.2 milioane de telespectatori au urmarit aventurile fierbintenilor, iar in minutul de aur, de la ora 21.24, peste 2.6 milioane de romani se uitau la PRO TV.

Indragitele personaje din Las Fierbinti isi continua periplul plin de umor si joi, de la ora 20.00, la PRO TV.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni