Marți seară, minunile sfântului Minu din Las Fierbinți au ajuns la peste 2.5 milioane de români!

06 Februarie 2019, 11:57


	Marți seară, minunile sfântului Minu din Las Fierbinți au ajuns la peste 2.5 milioane de români!
Citeste mai mult despre: Las Fierbinti,
Autor: Ionela Lupu

Aseară, Bobiță și primarul Vasile s-au aliat într-o nouă afacere tipic fierbințeană. După ce Dalida le-a povestit că a fost la Dragănești să atingă niște moaște, Bobiță s-a gândit că nu ar fi o idee rea să "descopere" și el în zidul de la cârciumă rămășițele unui sfânt: sfântul Minu.

De aici până la a organiza o adevărată sărbătoare pentru enoriași, presărată cu minuni, iconițe, cârnați, mici și bere, nu a fost decât un pas. Aseară Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. 

Serialul a înregistrat 15 puncte de rating și 34.9% share în rândul publicului comercial format din persoane din mediul urban, cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5 puncte de rating și 11.6% share. La nivel național, peste 2.5 milioane de români au urmărit episodul, iar în minutul de aur, de la ora 20:39, aproape 2.9 milioane de telespectatori erau cu ochii pe personajele din Las Fierbinți.

Aventurile continuă în episoade noi, în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Episodul de aseară este deja disponibil online, pe www.protvplus.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! Marți, miercuri și joi, episoade noi.


Urmărește și: Ferma. Un nou început! Marți, miercuri și joi, de la 21:30 la PRO TV! 

Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO