• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Miercuri seara, fierbintenii au facut galerie pentru semifinalele UEFA Champions League

Miercuri seara, fierbintenii au facut galerie pentru semifinalele UEFA Champions League

Miercuri seara, fierbintenii au facut galerie pentru semifinalele UEFA Champions League

Miercuri seara, un nou episod Las Fierbinti a adus aventura, situatiile comice si "combinatiile" specifice personajelor din serial a tinut romanii in fata televizoarelor, iar in continuare, fierbintenii au predat stafeta celor de la AS Monaco si Juventus, care s-au luptat pentru un loc in finala UEFA Champions League.

Miercuri seara, Pro TV a fost prima alegere a romanilor!

Imediat dupa Stirile Pro TV de la ora 19:00, romanii au ajuns in Fierbinti, unde au avut parte de o noua doza de comedie autentica, in care cele mai simpatice personaje au incercat sa gaseasca rezolvari pentru tot felul de situatii “complicate” prin care trec. Episodul din Las Fierbinti a pozitionat Pro TV lider de audienta pe toate categoriile de public, la nivelul targetului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 10.3 puncte de rating si 30.3% share. Postul de televiziune clasat pe locul al doilea a inregistrat rezultate de aproximativ doua ori mai mici decat Pro TV: 5.3 puncte de rating si 15.7% share.

Meciul dintre AS Monaco si Juventus s-a incheiat cu victoria echipei din Torino, Juve trecand de al cincilea meci consecutiv in Liga in care nu a primit niciun gol! Pe segmentul publicului comercial, Pro TV a fost lider de audienta cu semifinalele UEFA Champions League, inregistrand 8.0 puncte de rating si 22.5% share, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul secund, care a obtinut numai 6.3 puncte de rating si 17.8% share.

Joi seara, comedia si distractia revin la Pro TV

In aceasta seara, comedia revine de la 20:30, cu un episod din Las Fierbinti, iar de la 21:30 Ai nostri se confrunta din nou cu situatii in care limita dintre legal si ilegal devine de neobservat! 

Sufrageria lui Bobonete va rasuna de voie buna de la 22:30! Octavian Strunila se va intrece in cele mai amuzante probe alaturi de Oana Zavoranu si Cristi Mitrea, iar pe canapeaua lui Ipate vor fi Mircea Solcanu si Cristina Ich pentru a raspunde provocarilor distractive.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni