• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Miercuri si joi razi romaneste la Pro TV! Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri aduc comedia in casele romanilor

Miercuri si joi razi romaneste la Pro TV! Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri aduc comedia in casele romanilor

Miercuri si joi razi romaneste la Pro TV! Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri aduc comedia in casele romanilor

  Miercuri si joi, numai la Pro TV, telespectatorii sunt invitati la o noua runda de distractie, umor si comedie, cu episoade proaspat scoase din sertarul de comedie, din Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri! 

Miercuri, fierbintenii fac galerie pentru cei mai simpatici si netalentati fotbalisti 

In aceasta seara la Pro TV, de la 20:30, fierbintenii sunt cuprinsi de febra artefactelor! Dupa ce peste Branzoi a dat norocul si gaseste doua pistoale antice, pe care are toate sansele sa primeasca o suma considerabila de bani, ceilalti fierbinteni incep o adevarata competitie pentru a gasi artefacte. Giani este, ca de obicei, primul pe lista si are deja o multime de alte obiecte care sunt „demne” de muzeu, iar piesa de rezistenta este chiar...sabia lui Decebal.

De la 21:30, in Atletico Textila, Traian este convins ca a asistat la o minune atunci cand poza lui Maradona de pe perete lacrimeaza, asa ca este sigur ca va avea loc un eveniment important pentru echipa. Intre timp, Leonard devine faimos pe internet, Livia este foarte suparata pe Adrian, iar Raluca afla ca Gica are o amanta si, desi spune ca nu mai vrea tensiuni in familie, se lasa convinsa de Pusa sa il pedepseasca pe Gichi. 


Joi ajung Ai nostri!

Joi seara, de la 20:30, Las Fierbinti continua aventura, cu Celentano si Firicel care fac planuri de a deveni inventatori, sotia lui Branzoi, care incearca sa investigheze infidelitatea sotului ei, dar si lupta fierbintenilor sa demonstreze ca fiecare dintre ei are cel putin un artefact numai bun de trimis la muzeu.

De la 21:30, se curata mesele si se aeriseste casa, pentru ca sosesc Ai nostri! Noul serial oferit de Pro TV aduce in casele tuturor romanilor simpaticele si amuzantele aventuri prin care trec doua familii complet diferite, care trebuie sa devina un singur Neam unit in comedie! Un furt de bancomat, surprize cu mascati la aniversari si o cina in familie nu tocmai confortabila se lasa cu o logodna mult asteptata!

Personajele deja cunoscute din Las Fierbinti si Atletico Textila isi continua aventurile cu umorul specific, iar telespectatorii ii vor urmari in premiera pe Ai nostri, cele mai simpatice doua familii din comedia romaneasca.

Miercuri si joi, la Pro TV razi romaneste!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni