Miercuri, telespectatorii au ales ProTV, cu Las Fierbinti si Atletico Textila

Miercuri, telespectatorii au ales ProTV, cu Las Fierbinti si Atletico Textila

Las Fierbinti, Atletico Textila si Ai nostri aduc umorul si cele mai simpatice personaje de comedie in casele romanilor! In fiecare miercuri, fierbintenii joaca in aceeasi liga cu fotbalistii de la Atletico Textila, iar in aceasta confruntare comedia castiga detasat! 

Joia, situatiile la limita prin care trec indragitele personaje din Las Fierbinti si Ai nostri demonstreaza ca suntem un neam unit in comedie! 

Las Fierbinti si Atletico Textila, lideri de audienta miercuri seara pe segmentul comercial!


Imediat dupa Stirile Pro TV prezentate de Andreea Esca, un nou episod Las Fierbinti a facut telespectatorii sa rada romaneste la Pro TV! Miercuri seara, fierbintenii au fost pusi pe afaceri: Bobita a avut de vanzare un sampon miraculos care scapa barbatii de chelie, iar politistul satului, Robi, a incercat sa isi dezvolte o afacere cu vanzare de peste. Bineinteles, socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, asa ca planurile le-au fost rapid date peste cap. Episodul Las Fierbinti de miercuri seara a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, iar pe segmentul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a obtinut 11.3 puncte de rating si 30.7% share, spre deosebire de televiziunea clasata pe locul al doilea, cu 5.1 puncte de rating si 13.9% share.


Seara a continuat cu Atletico Textila, unde domnul Pompiliu (interpretat de Florin Calinescu), finantatorul echipei, a adus jucatori noi in locul specialistilor Leonard, Adrian si Popa Ilie. Daca noile rezerve din echipa au trecut prin tot felul de aventuri pentru a deveni din nou titulari, doamnele din Atletico Textila au trecut si ele printr-o experienta deloc blanda in bucatarie, unde au invatat sa faca ciorba de la Ahmed! Pe intervalul acestui episod, Atletico Textila a fost lider de audienta pe segmentul publicului comercial, cu 7.9 puncte de rating si 19.9% share, iar televiziunea clasata pe locul al doilea a inregistrat 7.2 puncte de rating si 18.1% share.


Joia se petrece cu fierbintenii si Ai nostri!

In aceasta seara, de la 20:30, Las Fierbinti revine cu un nou episod in care Bobita, Celentano, Giani si Vasile trec prin aventuri care vor starni hohote de ras, iar Ai nostri se apuca de renovat si demonstreaza ca pana si cele mai simple activitati se pot complica atunci cand cei doi socri fac echipa si vin in ajutor!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni