• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Mihai Mărgineanu, despre rolul din Las Fierbinți și atmosfera de la filmări: „Dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar”

Mihai Mărgineanu, despre rolul din Las Fierbinți și atmosfera de la filmări: „Dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar”

Mihai Mărgineanu, despre rolul din Las Fierbinți și atmosfera de la filmări: „Dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar”

Serialul ”Las Fierbinți” se bucură de milioane de fani în România. După aproximativ 10 ani în care au dat viață unor personaje memorabile, actorii sunt adesea strigați cu numele din film. Faima pe care au căpătat-o nu este deloc ușoară, recunoaște Mihai Mărgineanu. 

Într-un interviu recent pentru viva.ro, Mihai Mărgineanu a povestit cum a ajuns să-l joace pe Ardiles. 

„Dragoș Buliga avea nevoie de muzica originală pentru pilotul pe care îl pregătea. M-a chemat la o întâlnire, pe care eu o credeam a fi una legată de bere și alte activități libere, și mi-a propus să fac muzica pentru proiectul la care se gândea. Proiect care nu avea susținere din partea niciunui „boss”, „șef mai mare”, așa că prestațiile urmau a NU fi plătite. Dar, pentru că este un mare „dar, din echipa care mergea la drum, TOT GRATIS, făceau parte Bobo, Leonid, Rait, Tinca, Costi, Mălăele, așa că am zis imediat DA”.

„La scurt timp, chitaristul ochelarist cu lentilă spartă a căpătat un nume și o activitate: Ardiles, hoțul satului! (...) Ardiles trebuie să fie plin de defecte, pentru ca nu cumva, Doamne ferește!, să și-l ia cineva drept model. Pentru că mie nu-mi plac hoții ordinari, dar, apreciindu-i un pic pe hoții ăia speciali din filme, încerc să-i aduc ceva special și domnului Ardiles. Până la urmă, și el tot un hoț din filme este”, a spus Mihai Mărgineanu despre personajul său. 

Așa cum era de așteptat, actorul recunoaște că la filmări se râde mult, iar colegii de platou au legat o prietenie frumoasă de-a lungul anilor. 

„Vorbind strict despre echipa noastră, pot spune că la filmări toată lumea este focusată în principal pe ceea ce are de făcut. După care, apare Gigi Ifrim, care este de neoprit. Apare Mihai Rait Dragomir – timidul cu cel mai dezinvolt simț al umorului. Vine Bobo, care joacă fiecare secvență în câte două-trei moduri, iar pe mine nu mă distrează nimeni în viața asta cum mă distrează el. S-au legat niște lucruri, s-au sudat niște legături, s-au dezlegat niște legături – răutățile au dispărut total din platou și din viețile noastre. În general se râde mult. Și dacă nu se râde mult, se zâmbește măcar!”

Într-un interviu pentru PRO TV, Mihai Mărgineanu a declarat că faima pe care au căpătat-o actorii nu este deloc ușoară.

”Cum este să fii faimos? Și eu le zic sincer: Băi, e o tâmpenie să fii faimos, așa cum credeți voi, este o prostie, ești lipsit total de orice fel de libertate”.

Vezi mai multe detalii în materialul video: 
Secrete din culisele "Las Fierbinți"





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni