• PRO TV
  • Mihai Mărgineanu merge la concerte cu avionul, pe care îl pilotează singur

Mihai Mărgineanu merge la concerte cu avionul, pe care îl pilotează singur

Mihai Mărgineanu merge la concerte cu avionul, pe care îl pilotează singur

Mihai Mărgineanu (Ardiles din Las Fierbinți) are brevet de pilot comercial de câțiva ani și zboară pe aeronave ușoare și ultraușoare.

Pasiunea pentru zbor îl ajută pe Mihai Mărgineanu să evite traficul auto extrem de aglomerat de pe șosele patriei. Artistul a dezvăluit în cadrul emisunii În fața ta de la Digi24 că lipsa autostrăzilor l-a determinat să-și cumpere propriul avion.

„Este un avion cu patru locuri, un Cessna November, cu care eu mă duc la conocerte, pentru că țara noastră e mică, dar neavând autostrăzi se transformă într-o țară mare. Este o hoție de timp, fur un pic din timp”, a declarat Mărgineanu, conform digi24.ro.

FOTO: Mihai Mărgineanu Facebook

Artistul spune că și-a cumpărat avionul cu banii lui și că nu a fost o invetiție prea mare.

A avea un avion cred unii că este un lux. Nu este un lux, este mai ieftin decât o mașină cu un far mai ciudat, se întreține mai ieftin decât o mașină nu neapărat scumpă, și îți dă satisfacțiile pe care nu ți le dă nicio mașină, sau nicio șampanie desfăcută într-un club de fițe.”

Mihai Mărgineanu, Ardiles din Las Fierbinți, este pilot comercial, nu pilot de linie. Conform artistului, procedurile de obținere a unei licențe de zbor pe o aeronavă de transport pasageri sunt diferite de cele pentru aeronavele comerciale de mici dimensiuni.

Citește și: A lăsat muzica pentru politică, iar acum pilotează avioane. Cine e artistul român care a făcut această schimbare

Însă, spune Mărgineanu, nici nu-și dorește: câștigă destui bani încât să nu-l tenteze să facă saltul spre aviația comercială de pasageri.

„Eu nu pot să îmi permit să fac transport de pasageri din lipsă de timp și din faptul că în momentul actual, luând-o mercantil, câștig mai mulți bani decât un comandant de Boeing 747 de la Emirates, să zicem”, mai spune cântărețul.

Mărgineanu a mărturisit că a fost pilot de ocazie pentru mai mulți colegi și prieteni, printre care se numără Gavril Pătru și Mihai Bobonete. Deși a fost invitat să zboare alături de el, Cătălin Măruță nu și-a făcut curaj să urce la bord cu Mihai Mărgineanu.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni