Milioane de români au fost părtași la spionarea primarului Vasile! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență

26 Septembrie 2018, 13:19


	Milioane de români au fost părtași la spionarea primarului Vasile! Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență
Autor: Alexandru Irimia

Aseară, Bobiță și-a pus în aplicare un nou plan pentru a produce bani în cârciumă. 

Cu ajutorul unei camere video a monitorizat activitatea primarului, iar localnicii care voiau să vadă ce face Vasile pe parcursul unei zile au plătit bilet de intrare la spectacolul de spionaj.

Marți seară, milioane de telespectatori au urmărit aventurile fierbințenilor. Serialul Las Fierbinți a fost lider de audiență pe toate segmentele de public, înregistrând 9.7 puncte de rating și 26.7% share pe targetul comercial, format din public cu vârsta curpinsă între 18 și 49 de ani din mediul urban, în timp ce televiziunea clasată pe poziția secundă avea 5.7 puncte de rating și 15.7% share.

La nivel național, aproape 2.3 milioane de români au urmărit strategiile de spion ale lui Bobiță, iar în minutul de aur de la ora 21:00, peste 2.7 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. 

Care au fost intențiile lui Bobiță cu această strategie de monitorizare a lui Vasile, dar și cum ajunge primarul să fie complice în toată această poveste, vedem joi seară, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie! 
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO