• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Milioane de romani au urmarit marti seara pregatirile lui Giani pentru viata in spatiu!

Milioane de romani au urmarit marti seara pregatirile lui Giani pentru viata in spatiu!

Milioane de romani au urmarit marti seara pregatirile lui Giani pentru viata in spatiu!

Giani s-a hotarat sa plece in spatiu. Satul de viata la tara, fierbinteanul s-a gandit ca trebuie sa isi incerce norocul si intr-o alta dimensiune. Un anunt la mica publicitate l-a ajutat sa prinda aripi si sa aplice pentru un job de cosmonaut, pe care o firma din Germania l-a scos la concurs. Pregatirile acestuia pentru viata in spatiu au fost urmarite aseara de milioane de romani. 

Serialul Las Fierbinti a fost lider de audienta marti seara, inregistrand 13.2 puncte de rating si 30.6% share pe segmentul de public comercial cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe locul doi a obtinut 11.1 puncte si 25.7% share. La nivel national, 2.3 milioane de romani au urmarit peripetiile fierbintenilor, iar in minutul de aur de la ora 21.00, aproape 2.7 milioane de telespectatori se uitau la PRO TV. 

Joi, de la 20:30, aventura continua in Fierbiti. Bobita incearca sa-si convinga prietenul ca meseria de cosmonaut nu este pentru el, iar asistenta medicala a satului ii va da o mana de ajutor in acest demers. Daca vor reusi cei doi sa dea peste cap planul lui, vedem maine, intr-un nou episod Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie joi de la ora 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni