• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Momente de cotitură în Fierbinți, o oră de neratat pentru telespectatori. Serialul a fost lider absolut de audiență

Momente de cotitură în Fierbinți, o oră de neratat pentru telespectatori. Serialul a fost lider absolut de audiență

Momente de cotitură în Fierbinți, o oră de neratat pentru telespectatori. Serialul a fost lider absolut de audiență

Ceva esențial s-a întâmplat aseară în Fierbinți, după cum a spus Celentano: Firicel s-a decis să plece la muncă în Irlanda, să culeagă căpșuni. Iar pe de altă parte, Aspirina a făcut o mare descoperire: Gianina și primarul Vasile pare că s-au îndrăgostit pe ascuns.

Altă zi complicată în cel mai iubit sat din România, e clar! Iar telespectatorii au fost cu ochii pe televizoare în fiecare minut. 

După ce a aflat că Firicel vrea să plece din țară, Celentano s-a decis să-și ajute prietenul să fie „ceas electronic, numai locul 1!”. Cum? Simplu! S-a apucat să-l învețe manierele, cum să vorbească frumos despre oameni inclusiv când nu îi place cu adevărat. Oare să fie totul suficient ca Firicel să plece în această seară într-o țară în care va câștiga mai mulți bani ca-n satul natal? 

Departe de gânduri de plecare se pare că au Gianina și Vasile! Cei doi s-au îndrăgostit, dar țin totul ascuns. Ageră de privire, Aspirina i-a văzut și i-a dat de veste și Dalidei. Cea din urmă i-a spus și lui Robi, care a căzut într-o adevărată dramă deoarece Gianina e „iubirea vieții” lui. Ce se va întâmpla cu această nouă romanță? Să fie oare vremea să bată clopotele de nuntă în sat?

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:32. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.3 puncte de rating și 29.8% cotă de piață, cifre mult mari față de locul 2 care avea doar 7.7 puncte de audiență și 20.4% share. De-a lungul difuzării, aproape 2 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:18, peste 2.1 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

Curioși de cum se încheie peripețiile? Au mai rămas doar câteva ore până când Las Fierbinți revine pe PRO TV, iar de la 20:30, telespectatorii vor putea vedea dacă relația Gianinei cu Vasile este de viitor, dar și dacă Firicel își va duce la capăt planul de plecare! 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni