• PRO TV
  • Mutu, ironizat de un tabloid britanic: Băutor de sânge, escapade cu starlete, cocaina. Acesta nu e un profil de Tinder obișnuit

Mutu, ironizat de un tabloid britanic: Băutor de sânge, escapade cu starlete, cocaina. Acesta nu e un profil de Tinder obișnuit

Mutu, ironizat de un tabloid britanic: Băutor de sânge, escapade cu starlete, cocaina. Acesta nu e un profil de Tinder obișnuit

"Băiatul rău de la Chelsea, care bea sânge, are o soție model după scandalul cocaina”, titreaza unul dintre cele mai controversate și dure tabloide britanice. Daily Star l-a luat la bani mărunți pe Adrian Mutu. Sub pretextul de a o prezenta cititorilor pe superba lui soție, Sandra, jurnaliștii britanici au amintit de cunoscutele episoade din viața fostului fotbalist, pe care acesta cu siguranță ar vrea să le uite.

Fostul star al lui Chelsea, Adrian Mutu, este acum antrenor și are o soție superbă, după ce s-a retras ca jucător, după o carieră care a implicat scandalul cocaina și faptul că a băut sângele unei starlete”, scriu cei de la Daily Star. 

“Băutor de sânge, escapade cu starlete și cocaină. Acesta nu e un profil de Tinder obișnuit”, îl ironizează britanicii pe Mutu. “Dar nici Adrian Mutu nu este un tip obișnuit. Fostul star al lui Chelsea, umilit în scandalul cocaina, și-a lăsat trecutul în urmă, și-a luat un job și are o soție cu adevărat superbă”, scrie Daily Star. 


Apoi britanicii se concentrează pe cum s-au cunoscut cei doi și despre viața lor de familie, menționând că au împreună un fiu, că Sandra e fostă Miss Roamania și cu 15 ani mai tânără ca Mutu. 

“Viața liniștită de familie a lui Mutu este departe de zilele lui sălbatice din tinerețe. În 2004, au apărut imagini într-un ziar în care bea sângele starletei Laura Andresan”, își amintesc britanicii.

Apoi Daily Star amintește și de certurile lui Mutu cu antrenorul lui Chelsea, Jose Mourinho.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni