• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Noul sezon Las Fierbinți începe astăzi! Săptămâna asta, episoade noi luni, marți miercuri și joi

Noul sezon Las Fierbinți începe astăzi! Săptămâna asta, episoade noi luni, marți miercuri și joi

Noul sezon Las Fierbinți începe astăzi! Săptămâna asta, episoade noi luni, marți miercuri și joi

Cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți, revine cu mai multe episoade! Din această seară, începe un nou sezon în care cele mai îndrăgite personaje își continuă poveștile, inspirate din viața reală, cu mult umor.

Săptămâna premierei vine cu mai multă comedie pentru telespectatori, așa că cei de acasă au parte de întâmplări comice luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30. Sezonul 19 va continua, începând de săptămâna următoare, în fiecare luni, marți și joi, imediat după Știrile PRO TV. 

Actorii sunt pe platourile de filmare și conturează întâmplările din noul sezon, fac față unor noi provocări pe care personajele lor le vor avea și pun la cale noi situații care să aducă zâmbete dincolo de ecran. Gianina vrea să se mărite, Bobiță este în continuare la cârma propiei afaceri, iar Giani nu va renunța nici sezonul acesta la combinații. 

„Eu tot spun: „chiar am râs” – dar cu mâna pe suflet spun asta. Am avut discuția asta recent, la filmări, am întrebat cine a scris scenariile respective pentru că am râs singur, la lectură, acasă. Nu vreau să dezvălui, dar se întâmplă niște chestii cu Giani de te doare capul. M-am distrat și mi se pare cumva mai schimbat pe ici, pe colo – parcă e un nou suflu așa. Și a fost foarte creativ, cel puțin până acum, de când filmăm. Spun atât, cu mâna pe inimă, că am râs foarte tare și cred că o vor face și oamenii. Nu văd cum să nu râzi de tâmpeniile astea care apar în noul sezon. E de văzut și de stat frumos și râs seara alături de noi”, a spus Costi Diță.

Nu ratați, în seara aceasta, de la 20:30, începutul unui nou sezon din Las Fierbinți, alături de cele mai îndrăgite personaje. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni