• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Nunta din Fierbinți a fost anulată și totul a revenit la normal. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Nunta din Fierbinți a fost anulată și totul a revenit la normal. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Nunta din Fierbinți a fost anulată și totul a revenit la normal. Las Fierbinți, lider absolut de audiență

Gianina și Giani au început cu stângul organizarea nunții. Au invitat tot satul, dar fără succes, iar planul lor, care părea foarte bine pus la punct, a eșuat.

A doua parte a episodului Ia-ți mireasă ziua bună, din Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.4 puncte de rating și 32.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 7.7 puncte de rating și 18.7% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 9.5 puncte de audiență și 27.8% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 8.4 puncte de rating și 24.6% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Gianina și Giani au început pregătirile de nuntă și au vrut să se asigure, înainte de toate, că vor fi prezenți cei 400-500 de invitați. Au mers prin sat și au chemat vecinii, dar spre surprinderea lor nimeni nu a acceptat, mai ales că viitorul mire are datorii la toți. Toate refuzurile l-au determinat pe Giani să anuleze nunta, iar vestea a întristat-o teribil pe Gianina, care avea planuri mărețe.

Pe lângă bani și țuică, poezia scrisă pentru nevasta lui Brânzoi l-a ajutat pe Celentano să aibă și curtea reparată, totul pentru a o putea reface și a avea un client fericit. În cele din urmă, bărbatul a plecat fericit acasă cu poezia și a reușit să-și recucerească soția, însă bucuria a durat doar până în momentul în care femeia a aflat ce formează împreună literele de la fiecare început de vers. Astfel, liniștea din casă s-a transformat în scandal.

Mâine, de la 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți, aflăm de la Firicel și de la Celentano ce înseamnă iubirea.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni