• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • O poveste de dragoste interzisă este dezvăluită în această seară, de la 20:30, în Las Fierbinți!

O poveste de dragoste interzisă este dezvăluită în această seară, de la 20:30, în Las Fierbinți!

O poveste de dragoste interzisă este dezvăluită în această seară, de la 20:30, în Las Fierbinți!

În aceasă seară, o nouă poveste de dragoste va zgudui ulițele din Las Fierbinți. Într-un moment de sinceritate, Dalida îi va mărturisi prietenei ei, Aspirina, că s-a îndrăgostit până peste cap de Firicel, chiar dacă acesta nu este un bărbat liber. Povestea de dragoste dintre secretara primarului și firebințeanul căsătorit durează de câteva zile, însă nimeni nu a aflat până acum.

Speriată ca nu cumva ceilalți săteni să afle de aventura lor, Dalida va recunoaște că între ei există mai mult o atracție fizică. ”Nu știam că există așa ceva, ca Firicel. Dacă-l vezi pe stradă, nu dai doi bani pe el, dar Aspirino, Firicel e dinamită! E ca Lăcătuș când juca la Steaua! Parcă nu l-aș mai lăsa să plece, m-am îndrăgostit de el. Îl iubesc!”, îi va spune aceasta prietenei ei.

Total împotriva acestei povești, Aspirina va încerca să-i explice că nu e pe drumul cel bun: ”Cum să-ți explic eu? Nu se face așa, Dalido! Te dai o tura cu el și-l lași, cari tot prostul după tine dacă tu-l folosești doar pentru gimnastică? Mă, tu nu poți să te dai cu bicicleta dacă nu e bicicleta ta! Ce nu înțelegi? Măi, Dalido, tu iei tot pomul dacă vrei să mănânci un măr? Nu! Iei și tu câteva mere și lași pomul acolo unde a crescut el!”. 

Cum se va termina această poveste de dragoste interzisă, dar și cum va ajunge Dorel milionar peste noapte, vedem marți seară, de la ora 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți. 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni