Peste 1.7 milioane de români au urmărit joi seară Las Fierbinți

Peste 1.7 milioane de români au urmărit joi seară Las Fierbinți

Cu toate că și-a descoperit menirea, să ajute oamenii să aibă o viață mai liniștită, și a decis să devină speaker motivațional, Gianina s-a simțit nevoită să-și schimbe planurile. 

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.4 puncte de rating și 28.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.7 puncte de rating și 15.7% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:14, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Nici după lungi și grele încercări, Vasile nu a reușit să se odihnească din cauza galăgiei vecinilor. Muzica dată foarte tare, tăiatul lemnelor și plânsetul unui copil nu i-au dat voie să doarmă după o noapte grea petrecută la poker, cu prefectul.

Încercarea de a găsi hoțul antenei parabolice și de a dovedi că este un polițist capabil nu a dat rezultate pentru Robi, care a încheiat „ampla” anchetă sub aburii alcoolului. A pupat-o pe nevasta lui Firicel, cu acceptul soțului ei, și a reușit să o supere teribil pe Gianina, chiar dacă intenția lui era de a-și mărturisi sentimentele. „Nu mai vreau nimic de la tine. Ești ca toți porcii de prin satul ăsta. Doar băutură și femei ai în cap. Adio, nesimțitule!“, i-a spus ea.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni