Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit joi seară Las Fierbinți

Peste 1.8 milioane de telespectatori au urmărit joi seară Las Fierbinți

Atunci când și-a inventat căzătura, Firicel nu știa că avea să urmeze o lovitură reală, dată de Brânzoi, care i-a oferit și bani să-i lase nevasta în pace. A făcut același lucru și cu Ardiles, care auzise că așa face rost de venituri și a inventat povestea amoroasă aducătoare de bani.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 26.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.1 puncte de rating și 14.3% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:46, aproape 2.2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Dorel a făcut inventarul cărților citite anul trecut, dar, din păcate, nu a mai ținut minte mare lucru din ele. Faptul că nu a spus adevărul l-a provocat pe Giani și au început să se lupte, dar au fost opriți de sifoanele lui Bobiță. Așa au rămas fără hobby, dar doar pentru moment. Imaginația lor nu are limite și o altă pasiune va apărea în curând în viețile lor.

Nicu Rață i-a povestit Aspirinei care sunt cauzele despărțirii de nevasta lui Brânzoi, ce l-a deranjat la relația pe care a avut-o cu ea și, mai ales, faptul că a început să se poarte cu el cum se poartă cu soțul ei. Sfaturile Aspirinei l-au ajutat, dar nu l-au oprit să stea departe de femeia care i-a întors viața pe dos.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Serialul Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni