Peste 2.2 milioane de romani au trait comedia intr-un nou episod Las Fierbinti!

Peste 2.2 milioane de romani au trait comedia intr-un nou episod Las Fierbinti!

Aseara, Robi i-a facut o propunere de zile mari Gianinei. Pentru ca a primit cazare gratis pentru un city break in doi, politistul s-a gandit ca Gianina este cea mai potrivita pentru a-si petrece trei zile de distractie la Fundulea.

”Am cazare gratis acolo si de mancare luam niste oua fierte, niste conserve, da’ m-am uitat pe internet, au si alimentari acolo. Putem sa mergem si la Branesti, ca e foarte aproape, sa servim un pranz sau o cina romantica”, i-a spus Robi. Reactia tinerei a fost de-a dreptul surprinzatoare pentru politist: ”Ba, Robi! Tu stii de cand astept sa primesc o invitatie intr-un city break? Da’ la Paris, Londra sau Bucuresti. Ce sa fac la Fundulea? Ca acolo e o strada lunga plina cu noroi!”. 

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Joi seara, serialul a inregistrat 11.7 puncte de rating pe segmentul de public comercial si 37.3% share, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda a obtinut 4.9 puncte de rating si 15.5% share. 

La nivel national, peste 2.2 milioane de romani s-au bucurat de comedie joi aceasta, iar in minutul de aur de la ora 21.13, peste 2.6 milioane de telespectatori erau curiosi sa afle daca Gianina va pleca in city break la Fundulea cu Robi. 

Distractia continua si saptamana viitoare cu alte doua episoade din Las Fierbinti.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi de la 20:30, la PRO TV. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni