• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Peste 2.2 milioane de telespectatori au urmărit luni seară prima parte a episodului „Despărțirea” din Las Fierbinți

Peste 2.2 milioane de telespectatori au urmărit luni seară prima parte a episodului „Despărțirea” din Las Fierbinți

Peste 2.2 milioane de telespectatori au urmărit luni seară prima parte a episodului „Despărțirea” din Las Fierbinți

Românii și-au început o nouă săptămână cu Las Fierbinți. Episodul de luni seară a fost pus sub semnul despărțirilor și al dorinței de a iubi. 

Hotărât, Firicel a decis să-și părăsească nevasta și să plece de acasă, însă oprirea lui a fost în apropiere… la Dalida, alături de care își dorește să înceapă o viață nouă. Robi vrea și el să facă o schimbare majoră, constrâns de împrejurări și de vorbele mai puțin prietenoase auzite la adresa lui prin sat, așa că a decis să-și dea demisia și să renunțe la meseria de polițist. La polul opus sunt Giani, Gianina și Dorel, aflați într-o continuă căutare a jumătății, se îndrăgostesc de trecătorii prin Fierbinți.
Luni seară, Las Fierbinți a dominat topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.6 puncte de rating și 31.5% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.9 puncte de rating și 17.1% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor și a obținut 10.6 puncte de audiență și 31% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 7 puncte de rating și 20.5% share. La nivel național, peste 2.2 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

În seara aceasta, vom afla ce se va întâmpla cu Firicel, dacă Dalida îi va tolera toate cerințele, dacă Robi va părăsi până la urmă locul de muncă, dar și ce vor mai pune la cale toate celelalte personaje iubite de o țară întreagă, de la 20:30, la PRO TV.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni