• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Peste 2,3 milioane de români au urmărit serialul Las Fierbinți și au fost martorii unei dispute neobișnuite la graniță

Peste 2,3 milioane de români au urmărit serialul Las Fierbinți și au fost martorii unei dispute neobișnuite la graniță

Peste 2,3 milioane de români au urmărit serialul Las Fierbinți și au fost martorii unei dispute neobișnuite la graniță

Miercuri seară, în Las Fierbinți, disputa granițelor comunei i-a adus față în față pe Robi, Brânzoi și versiunile lor în oglindă din Dridu. Pentru o problemă atât de serioasă, conflictul a fost unul de proporții, dar în final intrușii au fost alungați de pe teritoriul fierbințenilor.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 14.2 puncte de rating și 35.9% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.0 puncte de rating și 12.5% share. La nivel național, peste 2.3 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:56, peste 2,6 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Vasile primește o vizită cel puțin surprinzătoare: prefectul vine să-i dea o veste, braț la braț cu Aspirina, noua lui iubită, care preia primăria din Fierbinți. Care sunt reacțiile, cum se descurcă domnișoara primar și care sunt deciziile ei, aflăm în seara aceasta, la 20:30.

Din cauza amestecului nefericit de alcool, Celentano trece prin adevărate probleme și nu-i poate cere iertare soacrei pentru tot ce i-a făcut, ca să primească în schimb banii de care are mare nevoie. 

Rață și Dorel devin cei mai buni prieteni și își petrec tot timpul împreună, dar distracția le e întreruptă de Bobiță, care își anunță fratele că au covid în ambele nări și sunt nevoiți să stea împreună în “cantarină".

Care sunt rezolvările tuturor situațiilor, vedem astăzi, într-un nou episod Las Fierbinți.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni