• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Peste 2 milioane de telespectatori au aflat marți seară deznodământul poveștii dintre Firicel și Dalida, în Las Fierbinți

Peste 2 milioane de telespectatori au aflat marți seară deznodământul poveștii dintre Firicel și Dalida, în Las Fierbinți

Marți seară, în Las Fierbinți, despărțirea s-a transformat în împăcare de nevoie. Îndrumat de Aspirina, Firicel s-a întors acasă și a părăsit-o pe Dalida, după numai câteva pahare de vin, iar Robi a decis să rămână în viața publică și să fie în continuare în serviciul comunității.  

Aseară, Las Fierbinți a dominat topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 12.4 puncte de rating și 31% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.8 puncte de rating și 17% share.

La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.6 puncte de audiență și 28.1% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 8.3 puncte de rating și 24.3% share.

La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 21:03, peste 2.4 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Ajuns la Dalida, Firicel a fost luat la întrebări de Aspirina despre planurile de viitor, ce are de gând cu prietena ei, dar a avut grijă să-l îndepărteze, așa că, în urma discuției, bărbatul a decis să se întorcă acasă. Chiar dacă Dalida s-a supărat la gândul că va rămâne din nou singură, în final, după o luptă cot la cot cu nevasta lui Firicel, a înțeles că așa este mai bine pentru ea.

Pentru a-l face să renunțe la ideea demisiei, Vasile l-a scos în sat pe Robi pentru a face un sondaj printre vecini și a afla părerea lor despre cel care le conduce comuna. Cum toate reacțiile nu au fost cele mai bune, iar primarul nu părăsește locul de muncă, Robi i-a urmat exemplul și a decis să rămână angajat și să se ocupe în continuare de siguranța cetățenilor din Fierbinți.

Joi seară, de la 20:30, aflăm ce s-a întâmplat cu sănătatea mintală a lui Celentano și ce beneficii își dorește în acest sens, dar și cine vrea să fie mai aproape de Gianina și în ce fel.

 

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni