• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți!

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți!

Peste 2 milioane de telespectatori au urmărit cel mai iubit serial din România, Las Fierbinți!

Vasile a descoperit cauza nefericirii lui și ce îl stimulează. Degeaba a încercat Celentano să găsească soluții pentru el, banii îl ajută în orice situație să iasă din impas și îi aduc adevărata fericire. 

Cea de-a doua parte a episodului Talibanii a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 13.3 puncte de rating și 31% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 8.4 puncte de rating și 19.6% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV a fost pe primul loc în topul televiziunilor, cu 10.2 puncte de audiență și 27.7% cotă de piață, în timp ce locul 2 avea 9.4 puncte de rating și 25.4% share. La nivel național, peste 2.1 milioane de români au urmărit Las Fierbinți, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:48, peste 2.5 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Chiar dacă Celentano i-a dat sfaturi prețioase și i-a spus ce ar trebui să facă pentru a scăpa de tristețe, iar soacra lui a sărit și ea în ajutorul lui Vasile, să scape de cerințele Aspirinei, bărbatul și-a dat seama că banii sunt cei care îl stimulează și-l fac fericit, mai mult decât orice femeie. Așa că, s-a întors la Dalida să se revanșeze.

Căutările pistolului s-au încheiat, Brânzoi a scăpat de amendă, iar Robi și Ardiles au sărbătorit cu un grătar binemeritat. 

Din frustrare că oamenii o văd doar frumoasă, nu și deșteaptă, iubitoare și caldă, Gianina a decis să fie “talibaneză” și să se acopere. Prietenii au convins-o, însă, că ea trebuie să fie cum este, că doar așa este specială și plăcută de toți. Așa că, a renunțat la idee și i s-au alăturat și Dorel și Giani, convinși fiind de condițiile grele din țara în care voiau să plece și de faptul să mâncarea și băutura nu mai sunt la fel. 

Joi, de la 20:30, în Las Fierbinți, vedem de ce decide Bobiță să se călugărească și care sunt urmările hotărârii lui.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni