Prietenia dintre Celentano si Firicel e pusa la grea incercare diseara, de la 20:30! Numai la PROTV!

18 Septembrie 2017, 10:43


	Prietenia dintre Celentano si Firicel e pusa la grea incercare diseara, de la 20:30! Numai la PROTV!

Aventurile din Las Fierbinti continua si in aceasta saptamana. Celebrele personaje au pregatit o doza consistenta de umor in cele doua episoade ce vor fi difuzate marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.

In episodul de marti, asistenta venita in sat nu-i da prea multa atentie lui Bobita, in ciuda insistentelor acestuia. Carciumarul schimba strategia si il obliga pe Dorel sa disimuleze ca este pe moarte, poate asa timpul petrecut alaturi de aceasta va fi in favoarea lui. Nu stie insa ca prietenul lui, Giani, a ales sa faca acelasi lucru avand acelasi scop final: inima tinerei. 

Celentano este foc si para pe camaradul lui, dupa ce in sat lumea a inceput sa se raspandeasca vestea ca Firicel s-a angajat. Dezamagit pentru ca cel mai bun prieten a ajuns ghid pentru un vanator si trebuie sa-si petreaca timpul aratandu-i potecile din padure si carandu-i animalele la masina in schimbul unor sume consistente, Celentano pune in aplicare un plan prin care incearca sa intre si el in afacere.

Robi pregateste un cadou surpriza pentru Vasile, primarul satului, cu ocazia aniversarii acestuia. Pe langa un buchet cu 4 garoafe, politistul satului s-a gandit sa-i compuna sefului sau si o scrisoare de multumire si vesnica apreciere. Planurile ii vor fi date peste cap de vizita neasteptata a prefectului care vine sa-i ceara primarului o suma de bani, lunar, pentru a-si pastra scaunul.

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, in fiecare marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO