Primăria din Fierbinți se pregătește de renovare

Primăria din Fierbinți se pregătește de renovare

Primăria din Fierbinți se mută! Robi are grijă să-și asculte întocmai șeful și deteriorează primăria, până aproape de demolare. 

Vasile primește o vizită importantă care îl poate ajuta să urgenteze renovarea, așa că îi prezintă inspectorului toate aspectele negative. „Această clădire nu se poate numi primărie, e peșteră în toată regula. Pe dinăuntru, plămânii mei sunt tuci. E normal ca primar să trăiesc în asemenea condiții? Să nu mai spun de șobolani, care atacă... mușcă rău, nu așa. Vreți să vă arăt?”, va spune Vasile cu tristețe în privire.

Rață vrea să-și pună parchet și apelează la serviciile lui Celentano, care îi explică totuși beneficiile unui covoraș. Pentru că insistă, primește și oferta de preț: 2000 de euro, câte o mâncare caldă pe zi, sandvișuri la discreție, cafea, o țuică, iar seara un platou cu struguri. În seara aceasta, de la 20:30, aflăm motivul întemeiat care stă în spatele tuturor cerințelor ridicate pentru punerea celor 14mp de parchet.

Firicel ajunge la concluzia că e bărbat de lux, așa că-i cere bani nevestei lui, să aprecieze că e măritată. „Ești de lux, dar prost, n-am bani. Să-mi dai și tu mie bani că ți-am făcut copii”, îi va spune revoltată și-i va explica de ce ar merita ea bani și care-i sunt suferințele. Cum vor rezolva disputa, aflăm diseară, într-un nou episod.

Noul sezon al serialului este disponibil și online, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni