Primarul Vasile vrea sa-si promoveze localitatea cu ajutorul unui cersetor profesionist, ASTAZI in Las Fierbinti

25 Septembrie 2017, 12:58


	Primarul Vasile vrea sa-si promoveze localitatea cu ajutorul unui cersetor profesionist, ASTAZI in Las Fierbinti

Saptamana aceasta, in Las Fierbinti bate un vant nobil. Celentano ajunge la concluzia ca intr-o viata anterioara a fost duce sau conte, iar sangele albastru ii curge-n vene si acum. 

Radacinile nu l-au lasat sa se piarda printre oamenii de rand, acesta fiind si motivul pentru care nu munceste. O scrisoare primita de la familia Sturza Bibesco ii intareste convingerea ca ar trebui sa fie mare boier si in prezent. Cum primeste Firicel, prietenul lui de pahar, vestea cea mare, aflam marti, de la ora 20:30, intr-un nou episod Las Fierbinti.

In episodul de marti, Vasile angajeaza un cersetor profesionist sa-l ajute sa faca localitatea celebra.

Dupa vacanta petrecuta in Italia, primarul ajunge la concluzia ca in satul lui nu exista niciun cersetor, aceasta fiind probabil singura diferenta dintre Fierbinti si Roma. Viziunea lui nu este si pe placul fierbintenilor, care nu sunt pregatiti sa accepte in comunitate un individ ce bate ulita dintr-un capat in altul cerand bani. In ce incurcatura intra acesta, dar si ce legatura crede Celentano ca exista intre scrisoarea nobila si aparitia omului strazii, vom vedea marti seara, la PRO TV. 

Las Fierbinti - Tara o arde pe comedie, marti de la ora 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO