Robi, in lacrimi dupa Gianina! O noua poveste de dragoste se scrie ASTAZI, de la 20:30, in Las Fierbinti! 

02 Octombrie 2017, 12:26


	Robi, in lacrimi dupa Gianina! O noua poveste de dragoste se scrie ASTAZI, de la 20:30, in Las Fierbinti! 

In episodul de marti, Robi isi plange durerea provocata de dragostea pe care i-o poarta Gianinei si, chiar daca a incercat sa fie romantic, galant si atent, asa cum l-a invatat Vasile, nu reuseste sa o cucereasca. In schimbul unui onorariu modic, Bobita ii vinde „secretul” care s-ar putea sa-l duca la inima femeii pe care o doreste. Daca o sa reuseasca vedem marti, de la 20:30.

Egiptul are nevoie de Celentano. Dupa ce a urmarit un documentar despre piramida lui Kheops, fierbinteanul ajunge la concluzia ca lucrarea are o multime de probleme pe care el poate sa le rezolve intr-un timp foarte scurt.

In viziunea acestuia, muncitorii au pus BCA peste BCA, dar au omis plasa de Buzau, esentiala la o astfel de constructie. Casa in triunghi duce lipsa si de lumina, iar un geam termopan ar schimba cu totul perspectiva traiului in interiorul ei.

Celentano si-a facut bagajul, e gata sa ia primul avion spre Egipt si sa rezolve toate greselile pe care faraonul nu le-a observat la receptia lucrarii, ba chiar vine cu ideea de a face si un gard de jur imprejurul piramidei pentru ca cei care vor locui acolo sa fie in siguranta. Cum se incheie aventura vedem marti seara, la PRO TV.

Tara o arde pe comedie, marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO