• PRO TV
  • Romanii au ales comedia! Portia dubla din cel mai bun umor romanesc a clasat Las Fierbinti in topul preferintelor telespectatorilor

Romanii au ales comedia! Portia dubla din cel mai bun umor romanesc a clasat Las Fierbinti in topul preferintelor telespectatorilor

Romanii au ales comedia! Portia dubla din cel mai bun umor romanesc a clasat Las Fierbinti in topul preferintelor telespectatorilor

Bobita, Celentano, Giani, Ardiles si Gianina au strans in fata televizoarelor milioane de romani! Umorul de calitate, scenele inedite si situatiile in care au fost surprinse simpaticele personaje au situat serialul Las Fierbinti in topul preferintelor telespectatorilor.

 

Primele doua episoade ale sezonului 6 au clasat Pro TV pe locul 1 pe toate categoriile de public, in intreg intervalul de difuzare, 20:30 – 22:27. Peste 2.400.000 de telespectatori din toata tara au ales umorul de calitate in minutul de maxima audienta de la 20:58.

 

Pe publicul comercial cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Pro TV a fost lider detasat cu o audienta medie de 11,1 puncte de rating si 24,2% cota de piata, de doua ori mai mult decat cifrele inregistrate de Antena 1 situata pe locul 2 - 6,2 puncte de rating si 13,6 procente din cota de piata.

 

Pe intreg publicul din mediul urban, Pro TV a obtinut pe perioada difuzarii celor 2 episoade o audienta medie de 8,7 puncte de rating si 16,3% cota de piata, al doilea post clasat fiind Kanal D ce inregistra 7,3 puncte de rating si 13,7% cota de piata.

 

Pozitia de lider se pastreaza si la nivel national, unde Las Fierbinti a inregistrat o audienta medie de 9,9 puncte de rating si 18,7% cota de piata, urmata de Antena 1 cu 6,9 puncte de rating si 13% cota de piata.

 

In primul episod, telespectatorii s-au intalnit cu unul din marii actori care vor avea aparitii episodice in sezonul 6: Magda Catone. Aceasta a jucat rolul lui Hildegun, o norvegiana de profesie inginer intr-o localitate situata in apropierea orasului Fierbinti. Actrita s-a integrat perfect intre simpaticele personaje, scenele fiind pline de umor savuros.

 

Filmarile pentru sezonul 7 din Las Fierbinti au inceput luni, 29 septembrie.

 

La inceputul acestei saptamani in Fierbinti-Targ, o linistita localitate din Ialomita au demarat filmarile celui mai nou sezon din cel mai indragit serial de comedie romanesc al ultimilor 20 de ani. Aceleasi simpatice personaje impreuna cu Dragos Buliga, regizorul serialului ne promit un sezon senzational, momente inedite si o lista intreaga de nume sonore din cinematografia romaneasca!

 

Pe ulita, la carciuma si chiar la Primarie, cetatenii asezarii s-au intalnit deja cu Bobita, Giani, Celentano sau Ardiles, mai plini de umor si voie buna ca nicioadata. Intreaga echipa este completa, platoul fiind in plina forfota. Mimi Branescu a scris un scenariu excelent, presarat cu ingrediente savuroase si situatii nemaivazute, care vor face cu siguranta deliciul publicului!

 

Las Fierbinti - tara o arde pe comedie, joi de la 20:30, la Pro TV!

 

Las Fierbinti este integral pe Voyo!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni