• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • 100.000 de romani si-au facut buletin de Las Fierbinti. Intra sa dai si tu testul!

100.000 de romani si-au facut buletin de Las Fierbinti. Intra sa dai si tu testul!

100.000 de romani si-au facut buletin de Las Fierbinti. Intra sa dai si tu testul!

In fiecare roman sta pitit un fierbintean nebun! Odata cu lansarea celui de-al patrulea sezon al celui mai de succes serial romanesc al ultimilor 10 ani, orice roman poate avea buletin de “Las Fierbinti”!

Asta pentru ca noua campanie lansata de echipa ProTv genereaza celor care intra pe pagina dedicata, buletindelasfierbinti.protv.ro, un adevarat buletin cu care poate intra toamna aceasta in cea mai nebuna gasca.

Cei care acceseaza pagina buletindelasfierbinti.protv.ro trebuie sa isi aleaga unul dintre cele 9 personaje fierbintene cu care va da un test pentru obtinerea buletinului.

Fiecare test contine 3 intrebari video adresate de personajul ales, cu mai multe variante de raspuns “Las Fierbinti style”. La final, dupa parcurgerea testului, se genereaza un buletin personalizat cu care “fierbintenii” se pot lauda apoi pe Facebook.

Intra ACUM pe http://buletindelasfierbinti.protv.ro/ - cu cine dai testul?



Aceasta este a doua campanie digitala din 2013 lansata de Pro Tv dupa “LIKE Fierbinti”– primele episoade din istorie cu final decis de fani in functie de numarul de like-uri (likefierbinti.protv.ro).

Cel de-al patrulea sezon al super serialului de comedie “Las Fierbinti” revine la Pro Tv de joi, 3 octombrie, de la ora 20.30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni