Românii s-au binedispus cu Las Fierbinți. Aseară, serialul a fost din nou lider de audiență

Românii s-au binedispus cu Las Fierbinți. Aseară, serialul a fost din nou lider de audiență
Autor: Diana Oprea
Data: 09 Aprilie 2021

Românii nu ratează porția săptămânală de comedie din Las Fierbinți, iar serialul continuă să conducă audiențele în fiecare săptămână.

Aseară, telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat. Las Fierbinți a fost lider de audiență și a înregistrat 11.9 puncte de rating și 27.7% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.0 puncte de rating și 21.1% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.1 puncte de rating și 25.4% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.1 puncte de rating și 22.7 share.

 

Simpaticii fierbințeni își duc viața în ritmul haios care i-a consacrat și care binedispune milioane de telespectatori, de ani de zile. În episodul de aseară ne-am amuzat din nou alături de ei și am urmărit cum Brânzoi a decis să lase munca deoparte și să plece în vacanță. 

„Și-a dat și el seama că viața asta nu e făcută numai din muncă, numai din muncă. De câte ori te caută omul, tu ești ba la cosit, ba la udat, ba la prășit. Balamuc scrie pe tine, bă Brânzoi, dacă nu te relaxezi!”, a spus Ardiles.

Săptămâna viitoare personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

 

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies