• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • S-au aflat castigatorii CONCURSULUI care vor vedea episodul in PREMIERA din noul sezon Las Fierbinti alaturi de actori

S-au aflat castigatorii CONCURSULUI care vor vedea episodul in PREMIERA din noul sezon Las Fierbinti alaturi de actori

S-au aflat castigatorii CONCURSULUI care vor vedea episodul in PREMIERA din noul sezon Las Fierbinti alaturi de actori

Fierbințenii sunt gata să-ți înveselească serile de marți și joi și în această primăvară. Bobiță, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Dalida, Gianina și toate celelalte personaje pe care le îndrăgești revin cu o nouă porție zdravănă de comedie și bună dispoziție în sezonul 13, care debutează in curând la PRO TV. 

UPDATE!!

Cei 13 castigatori norocosi sarbatoresc lansarea sezonului 13 Las Fierbinti, cu o vizionare exclusiva a primului episod, alaturi de actorii care insufletesc personajele lor preferate! 13 dintre cei mai mari fani ai serialului Las Fierbinti sarbatoresc lansarea sezonului 13, alaturi de vedetele lor preferate, chiar la cinema, astazi, 25 februarie, la Cinema City Park Lake! Si tu poti vedea primul episod, pe 27 februarie, de la 20:30, la PRO TV! Si nu uita, tara o arde din nou pe comedie, in fiecare marti si joi!

Vezi mai jos pozele de la evenimentul VIP! 



UPDATE: S-au aflat castigatorii concursului care vor vedea in premiera primul episod din sezonul 13 Las Fierbinti alaturi de actori!

Ei sunt cei 13 bosi norocosi.

1.       Iancu Stefan

2.       Stancu Alexandru Marius

3.       Moise Valentin

4.       Nitescu Marian Alexandru

5.       Gorea Marinela

6.       Simona Bojescu

7.       Meirosu Simona

8.       Ciocotoiu George Traian

9.       Cristina Cotet

10.   Hagiu Iulian

11.   Alexandra Hossu

12.   Luca Constantin Alexandru

13.   Condrea Dan Petru


CONCURS!
De la creatorii nemuritoarelor versuri "Asta e, ăștia suntem/ Noi, la supărare, bem"  vine o noua provocare: arde-o pe versificare! 

Fii unul dintre cei 13 fani care văd în premieră primul episod din sezonul 13 Las Fierbinți, la cinema alaturi de actorii din serial.

Pune în 4 versuri legate (hai, maxim 6) cuvintele SEZON, TREISPREZECE, ASPIRINA și FIERBINȚI și poți fi unul dintre cei 13 boși norocoși care văd primul episod în avans la Cinema City (www.cinemacity.ro), pe 25 februarie.  

Dacă ești unul dintre cei mai mari fani ai serialului și vrei să-ti întâlnești idolii, intră în concurs și poti petrece câteva ore împreună cu actorii care însuflețesc personajele tale preferate, chiar la cinema, duminica, 25 februarie, la Cinema City Park Lake.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni