• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Saptamana aceasta, miercuri si joi, serile se petrec in Las Fierbinti, cu Ai nostri!

Saptamana aceasta, miercuri si joi, serile se petrec in Las Fierbinti, cu Ai nostri!

Saptamana aceasta, miercuri si joi, serile se petrec in Las Fierbinti, cu Ai nostri!

Saptamana aceasta, miercuri si joi, Las Fierbinti si Ai nostri revin cu noi episoade in care aventura, umorul si cele mai simpatice personaje vin la Pro TV!

Miercuri si Joi, de la 20:30, vin Teroristii la fierbinteni, iar joi aflam, de la 21:30, ce fac Ai nostri atunci cand se gandesc care sunt mostenitorii averilor agonosite o viata intreaga.

In Las Fierbinti, Robi este disperat: Domnule Primar, ne ataca teroristii!

Robi este un politist de baza si atunci cand nu este de serviciu si intra intr-un magazin, la cumparaturi. Nici nu poate alege linistit un pate de ficat de pe raft, ca aude o conversatie suspicioasa intre doi barbati necunoscuti, care planuiesc sa “aranjeze” pe cineva si incheie spunand ca “In seara asta facem atac masiv”. De aici, Robi va intra intr-o misiune secreta si sub acoperire, impreuna cu Gianina, Vasile si Dalida, in incercarea de a afla care sunt planurile teroristilor care sunt campati chiar langa sat.

In acelasi timp, Celentano si Ardiles incearca sa rezolve misterul sotiei lui Firicel, care de cateva zile plange non-stop. Ardiles crede ca prietenul sau bun Firicel nu o trateaza frumos pe nevasta lui, asa ca ii spune direct: „Mi-e rusine sa zic ca-mi esti prieten, ai sufletul ruginit! Pe afara arati a stejar, dar inauntru esti scorbura.”. In barul sau, Bobita organizeaza un campionat de “scanderbarg”, in care Giani, desi nu are curaj sa concureze, nu poate sa accepte ca Branzoi este campion, asa ca spune cu ironie: „E erou, ar trebui sa-i facem statuie!”.


Se cauta mostenitor pentru Ai nostri!

Cei doi cuscri, Sandu Ciorba si Marin Ghica, au amandoi cosmaruri! Daca Sandu viseaza ca se strange latul si ca este momentul sa isi faca testamentul, Marin viseaza ca este capturat si torturat de cei trei barbati din familia Ciorba, asa ca ajunge si el la aceasta concluzie: ii trebuie testament. Se pare ca este printre putinele ocazii in care Sandu si Marin au aceeasi idee. 

Madalina si Tiberiu hotarasc sa le confiste toate gadget-urile celor doi copii, dupa ce acestia fac dezordine in casa si distrug televizorul in timp ce se joaca pe o consola. Horatiu descopera ca nu e asa usor cum isi imagina sa creasca un copil. Ramas singur acasa cu Sofia, fiica lui si a Irinei, face tot posibilul sa o opreasca din plans, fara vreo sansa de a o linisti.

In aceasta seara, de la 20:30, telespectatorii rad romaneste alaturi de fierbinteni, iar de la 21:30 urmarim Cupa Romaniei, cu o confruntare intre CSU Craiova si Dinamo!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni