• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Serialul fenomen Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire, lideri de audiență joi seară!

Serialul fenomen Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire, lideri de audiență joi seară!

Serialul fenomen Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire, lideri de audiență joi seară!

Și în această săptămână, românii au ars-o pe comedie cu un nou episod din serialul fenomen Las Fierbinți, iar de la ora 22:30, provocările șefului aflat sub acoperire în propria firma i-au ținut pe telespectatori în fața micilor ecrane. 

La cârciuma lui Bobiță, Dorel a ajuns șef pentru o zi și a decis să ia măsuri care să schimbe direcția business-ului de familie și să aducă profituri mai mari. Prima măsură? Mișcorarea prețurilor! ”Ce e asta, mă? Micii un leu? Așa scrie sau mi se pare mie? Cafea 2 lei, țuica gratis? Vai de capul meu, a înnebunit Bobiță! Asta e singura explicație”, au spus Giani și Rață când au văzut noile prețuri. 


Episodul care a adus schimbări majore în cârciuma din Fierbinți a fost lider incontestabil de audiență. În intervalul 20:28 – 22:26, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat 10.1 puncte de rating și 29.3% cotă de piață, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, de la nivel Național, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6 puncte de audiență și 17.3% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit în fiecare minut aventurile fierbințenilor, iar la ora 21:33, în minutul de aur, peste 2.1 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. 

 

Poziția de lider incontestabil de audiență s-a menținut și pe perioada ediției Șef sub acoperire. Episodul în care Ion Paladi, un cunoscut artist de muzică populară și coproprietar al lanțului de cofetării Dulcinella, a muncit cot la cot alături de angajații săi a ținut telespectatorii în fața micilor ecrane. În intervalul ora 22:27 – 23:55, PRO TV a înregistrat 7.9 puncte de rating și 26.2% cotă de piață pe segmentul de public Național 21-54 ESOMAR ABCD, în timp ce postul clasat pe poziția secundă avea 5.5 puncte de audiență și 18.4% share. 

 

Joia viitoare, de la ora 20:30, fierbințenii se întorc cu o nouă porție de comedie într-un nou episod Las Fierbinți, iar de la ora 22:30, liderul unei companii de top din țara noastră va intra sub acoperire în propria companie. Cele două producții sunt disponibile în avans pe VOYO. 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni