• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Sezonul 12 Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public!

Sezonul 12 Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public!

Sezonul 12 Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public!

Aventurile personajelor din Las Fierbinti au ajuns la un alt nivel in acest sezon. Bobita a incercat sa tina pe linia de plutire business-ul de la carciuma, dar si-a testat si norocul intr-o multime de combinatii care i-au fost date peste cap de prietenul lui, Giani. Nici in sezonul 12, Celentano nu a reusit sa isi faca timp pentru munca, fiind mai preocupat de un pahar alaturi de Firicel decat de bunastarea familiei lui. Inca de la lansarea serialului Las Fierbinti, in anul 2012, milioane de telespectatori se bucura la fiecare episod si urmaresc in fiecare saptamana peripetiile personajelor din cel mai urmarit serial din Romania.

Sezonul 12 Las Fierbinti a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public: comercial, urban si national! La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, aventurile fierbintenilor au obtinut in medie de o medie de 12.2 puncte de rating si 31.7% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul doi, care a inregistrat numai 7.6 puncte de rating si 19.6% share. La nivel national, sezonul 12 Las Fierbinti a fost urmarit de o medie de 2.2 milioane de romani.

Aspirina se intoarce de Craciun!

Pe 24 decembrie, de la ora 20:30, in Ajunul Craciunului, fierbintenii le-au pregatit o surpriza de proportii telespectatorilor, intr-un episod special. Aspirina se trezeste din somn alaturi de doi consateni, fara sa inteleaga ce s-a intamplat si cum au ajuns in patul ei, dar si de ce sta Dalida ascunsa in dulap. Episodul special a fost scris in intregime de scenaristul Mimi Banescu, iar din acesta nu vor lipsi traditiile si Mos Craciun, in pielea caruia va intra cu foarte mult aplomb Celentano.

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni