Sezonul 13 Las Fierbinti debuteaza marti, 27 februarie!

Sezonul 13 Las Fierbinti debuteaza marti, 27 februarie!

Dupa nenumarate aventuri si rasturnari de situatii, fierbintenii revin cu o portie noua de comedie si buna dispozitie, in sezonul 13, care debuteaza marti, 27 februarie, de la ora 20:30, la PRO TV.

Bobita, Giani, Firicel, Aspirina, Celentano, Ardiles, Dalida, Gianina, Robi, Vasile si toate celelalte personaje indragite de romani sunt gata sa asigure veselia din casele romanilor in fiecare marti si joi seara. 

Aspirina isi reia activitatile cotidiene inca din primul episod al noului sezon si intra in conflict cu Celentano pentru o lucrare pe care acesta nu a realizat-o corespunzator. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil cand afla ca omul sau de baza, Robi, a intrat in ”Asociatia Politistilor Necorupti” si protesteaza la inaltime impotiva lui. 

Milioane de romani urmaresc peripetiile fierbintenilor!

Peripetiile fierbintenilor sunt pe primul loc in preferintele romanilor. Las Fierbinti a fost si in 2017 cel mai urmarit serial din Romania. Sezonul 12 a fost lider de audienta pe toate segmentele de public. Romanii s-au bucurat de comedie si au urmarit fiecare episod, productia inregistrand o medie de 12.2 puncte de audienta si 31.7% share la nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani. La nivel national, in medie, peste 2.2 milioane de romani au urmarit sezonul 12 Las Fierbinti. 

Las Fierbinti – Tara o arde pe comedie in fiecare marti si joi, de la ora 20:30, la PRO TV. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni