Sezonul 13 Las Fierbinti incepe maine, de la 20:30, la PRO TV!

Sezonul 13 Las Fierbinti incepe maine, de la 20:30, la PRO TV!

Fierbintenii dau start comediei marti seara, de la 20:30, cu un nou sezon Las Fierbinti! Personajele celui mai iubit serial de comedie revin in sezonul 13 cu foarte multe surprize, rasturnari de situatie si povesti amuzante.

Inca din primul episod, Aspirina isi reia activitatile cotidine si intra in conflict cu Celentano din cauza unei lucrari pe care acesta nu a realizat-o corespunzator. Nici primarul Vasile nu se simte foarte confortabil cand afla ca omul lui de baza, Robi, a intrat in Asociatia Politistilor Necorupti si protesteaza de zor impotriva lui.

Incepand de maine, in fiecare marti si joi, de la 20:30, telespectatorii se vor bucura de comedie la superlativ si vor urmari cu zambetul pe buze aventurile personajelor lor preferate din Las Fierbinti.

13 fani ai serialului au vazut in premiera primul episod

Duminica, 25 februarie, cei mai mari fani ai serialului au avut ocazia sa vada in premiera primul episod Las Fierbinti, in cadrul unui eveniment privat organizat la Cinema City Park Lake din Bucuresti, impreuna cu actorii Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Mihai Rait, Costi Dita, Mihai Margineanu, Cuzin Toma, Leonid Doni, Ecaterina Tugulea si Ionut Ciocia. 

”E o bucurie pentru noi si mi-as dori sa mai facem 13 sezoane Las Fierbinti in acelasi mod, pentru ca e un serial din ce in ce mai iubit. E o placere sa lucram pentru acest proiect!”, le-a spus Mihai Bobonete celor prezenti la eveniment.

Tara o arde din nou pe comedie, in fiecare marti si joi, de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni