• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Simpaticul Celentano din "Las Fierbinti", Adrian Văncică, escapada cu familia in Grecia

Simpaticul Celentano din "Las Fierbinti", Adrian Văncică, escapada cu familia in Grecia

Simpaticul Celentano din "Las Fierbinti", Adrian Văncică, escapada cu familia in Grecia

Pentru ca iubeste Grecia si genul de turism pe care il ofera aceasta, actorul Adrian Văncică a ales sa-si duca familia in aceasta vara intr-o vacanta in insula Kefalonia.

Livezi de lamai si portocali, broaste testoase imense, sport nautic, plaje cu nisip rosu, pesteri de o frumusete rara, dar si poze cu Celentano, personajul pe care il interpretetaza in serialul "Las Fierbinti" de la ProTV, toate acestea au fost ingredientele unei vacante reusite.

"Mi-a placut mult ca acolo unde am stat aveam in fata casei o livada de lamai, iar in spate una de portocali. Cand deschideam usa vedeam lamai cazute din copaci, era o poveste. Intotdeauna le faceam copiilor limonada din lamai proaspat culese", isi aminteste Adrian. Tot spre deliciul copiilor, actorul mai povesteste ca vacanta le-a adus si intalniri cu animalute de tot soiul.

"Am vazut o gramada de animalute, soparle gecko, care ne aparau de insecte, un arici frumos si prietenos cu care copiii s-au jucat in curte, dar si testoase foarte mari. In portul Argostoli, dimineata cand se intorceau vasele de pescari sa vanda pestele proaspat prins, doua broaste testoase imenese parca stiau ca se aduna turistii ca niste amatori de domcunetare cu animale si ieseau din apa si se jucau, parca intentionat pentru noi", mai spune acesta.
 

Giani si Bobita au super mega combinatie. Uite cum vor sa stranga 5.000 de Like-uri pe "Feisbuc". Le dai si tu un Like pentru faza asta? VIDEO



Fan declarat al fructelor de mare, Adrian Văncică se declara pe deplin multumit de toate preparatele pe care le-a incercat. In aceeasi masura insa a fost cucerit si de specialitatile autohtone cu care i-a delctat un localnic: "Intr-o localitate de pe insula ni s-a gatit o capra senzatioonala. Noi am fost un grup mare, opt masini, cu foarte multi copii. Acolo am fost rasfatati cu friptura de capra la protap si in jar si toata lumea a fost cucerita."

Si capitolul sporturi nautice a fost bifat, astfel ca actorul de la ProTV marturiseste ca s-a incumetat sa se lase plimbat pe un colac cu manere tras de o barca in viteza: "Va dati seama ca marea bucurie a celui care conducea barca era sa te rastoarne, astfel ca la un moment dat simteai ca nu te mai poti tine de manere", mai spune acesta.



Si pentru ca sarmul lui Celentano este irezistibil, acesta si-a intalnit fani chiar si in Grecia. Adrian Văncică isi aminteste ca una dintre ocupatii a fost sa faca poze si sa stea de vorba cu cei care l-au recunoscut.

"La intrarea in pestera Drogarati un grup de vreo cinci moldoveni au venit la mine si m-au luat in brate ca pe un vechi prieten pe care l-au revazut dupa multi ani. Evident, am stat de vorba, ne-am pupat, am facut poze. Alta data, pe plaja a venit la mine un domn foarte dichisit care mi-a zis direct pe nume, Adrian Văncică, dupa care am stat de vorba si am facut poze", isi mai aminteste actorul din "Las Fierbinti".  

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni