• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Țara o arde tot pe comedie! Sezonul 15 Las Fierbinți, lider incontestabil de audiență!

Țara o arde tot pe comedie! Sezonul 15 Las Fierbinți, lider incontestabil de audiență!

Țara o arde tot pe comedie! Sezonul 15 Las Fierbinți, lider incontestabil de audiență!

Joi seară s-a încheiat al 15-lea sezon al celui mai iubit serial din România: Las Fierbinți! Țara a ars-o pe comedie și în această primăvară. 17 săptămâni românii s-au bucurat de aventurile celor mai urmărite personaje de ficțiune dintr-o producție locală.

Cele 51 de episoade din acest sezon, difuzate în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV, și scrise de Mimi Brănescu, Adrian Văncică, Mihai Bobonete, Mihai Rait, Leonid Doni, Dan Panaet, Iulian Postelnicu și Dragoș Mușat, au fost urmărite în medie de peste 2.3 milioane de români la nivel național.

În rândul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, sezonul 15 Las Fierbinți a înregistrat o medie de 11.7 puncte de rating și 31% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă a obținut 5.9 puncte de rating și 15.7% share. Cel mai iubit serial din România a avut 100% leadership, fiecare episod fiind lider incontestabil de audiență.

”Mulțumesc în numele echipei publicului atât de numeros. Este incredibil cum se simte din partea noastră toată această atenție asupra a ceea ce facem. Ne flatează și ne face să ne dedicăm în continuare. Ne simțim datori să ducem mai departe fenomenul Las Fierbinți, într-un nou sezon pentru toamnă, pentru care începem filmările foarte curând.”, a spus Dragoș Buliga, regizorul și producătorul serialului Las Fierbinți.

Bobiță, Giani, Aspirina, Dorel, Celentano, Firicel, Vasile, Robi, Dalida, Gianina, Ardiles și toate celelalte personaje iubite de telespectatori își vor relua aventurile din cel mai cunoscut sat din România, în această toamnă, la PRO TV.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni