• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Telespectatorii au ales sa rada romaneste cu Las Fierbinti, Ai nostri si Jocuri de celebritate

Telespectatorii au ales sa rada romaneste cu Las Fierbinti, Ai nostri si Jocuri de celebritate

Telespectatorii au ales sa rada romaneste cu Las Fierbinti, Ai nostri si Jocuri de celebritate

Joi seara, romanii au ales comedia 100% autohtona si s-au distrat alaturi de personajele indragite din Las Fierbinti, Ai nostri si Jocuri de celebritate. 

Povestea caprei furate si-a gasit deznodamantul in Las Fierbinti, iar afacerile primarului Vasile au luat foc la propriu in incercarea de a fi ospitalier si a incinge un gratar pentru invitatul sau. Nici Bobinta nu a avut parte de masina nou nouta pe care urma sa o primeasca cadou deoarece a ars si ea.

Las Fierbinti a fost lider de audienta pe toate categoriile de public, fiind urmarit de peste 2.4 milioane de telespectatori pe intreg intervalul de difuzare. La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, Las Fierbinti a obtinut 14.3 puncte de rating si 35.7% share.

Ai nostri a fost lider de audinta la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 8.9 puncte de rating si 22.7% share. Simpaticele personaje au trecut prin mari emotii atunci cand au primit un plic misterios de la ANAF. Totul s-a terminat cu bine si fara spaga cand au descoperit ca au de luat multi bani, nu de dat. 


Jocuri de celebritate a fost, de asemenea, lider de audienta la nivelul publicului comericial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, obtinand 6.8 puncte de rating si 21.7% share. Mihai Bobonete i-a avut invitati in sufrageria sa pe Andreea Marin si Cove,  care au facut echipa cu Octavian Strunila, iar Paul Ipate i-a avut alaturi pe Mihai Petre si sotia sa. 

Luni seara, de la 23:00, o noua editie Jocuri de celebritate aduce in fata telespectatorilor noi echipe de celebritati pregatite sa ii ia banii lui Bobonete. Narcisa Suciu, Mihai Margineanu, Cristina Balan si Willmark sunt pregatiti sa se distreze pe cinste alaturi de Paul Ipate si Octavian Strunila. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni