• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Totul e bine când se termină cu bine în Las Fierbinți! Serialul a fost lider absolut de audiență aseară

Totul e bine când se termină cu bine în Las Fierbinți! Serialul a fost lider absolut de audiență aseară

Totul e bine când se termină cu bine în Las Fierbinți! Serialul a fost lider absolut de audiență aseară

Aseară, în Las Fierbinți, Dalida a încercat să se apropie de curier și i-a urmat sfaturile lui Firicel, dar fără succes. 

Bărbatul nu a răspuns avansurilor ei și a insistat să facă rost de adresa lui Firicel. În cele din urmă, după ce a înțeles care-i sunt preferințele, Dalida a rămas singură să mănânce gogoșile pregătite și să savureze cafeaua.

Las Fierbinți a condus topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 10.8 puncte de rating și 28.3% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 5.6 puncte de rating și 14.8% share. La nivel național, peste 1.7 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:58, aproape 1.9 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Deși supărat pentru tot ce i s-a întâmplat din cauza înscenării puse la cale de nevasta lui, Brânzoi a certat-o și i-a adus reproșuri, dar a iertat-o în cele din urmă. I-a lăsat banii pe care i-a dat, dar nu a uitat întreaga situație la care a fost expus.

Dacă Vasile a scăpat de întrebările prefectului, pentru colegul lui expert la geografie lucrurile nu au fost atât de simple și a fost nevoit să-și demonstreze abilitățile de supraviețuire subacvatică.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni