• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Un elefant sau un bazin olimpic în Fierbinți? Continuarea poveștii o vedem în această seară, de la 20:30, pe PRO TV!

Un elefant sau un bazin olimpic în Fierbinți? Continuarea poveștii o vedem în această seară, de la 20:30, pe PRO TV!

Un elefant sau un bazin olimpic în Fierbinți? Continuarea poveștii o vedem în această seară, de la 20:30, pe PRO TV!

Aseară, în Las Fierbinți, a fost loc de multe întâmplări! Fiecare dintre ele i-a ținut pe telespectatori în fața televizoarelor și le-a făcut seara de marți mult mai bună. Ce s-a întâmplat? Giani și Dorel s-au decis că ar fi bine să cumpere un elefant, Celentanto a decis să meargă la primar pentru a-i cere explicații cu privire la lipsa unui bazin olimpic, iar Ardiles i-a destăinuit lui Robi despre niște probleme de sănătate aparent foarte grave.

Hotărât să facă bani, Giani a avut o nouă idee: să cumpere, alături de Dorel, un elefant! Așa că au mers rapid la Bobiță pentru a-i susține în ideea lor... cu 20.000 de euro. Planul lor este clar unul complex: vor să pună elefantul să picteze și apoi să își recupereze investiția. Pentru că Bobiță nu a crezut în idee, cei doi au mers și la Aspirina pentru a o implica să fie ”Amazoanca din Fierbinți”. La prima vedere, ea a fost mai încântată: ”Mă bag, dar n-am bani cash. Am 2 diamante cât unghia de mari”. Acum provocarea celor doi este să și găsească acele diamante în casa ei.

Celentano a avut o reală problemă cu faptul că David Popovici a ajuns campion la înot și l-a acuzat pe Vasile că și el putea să fie un erou al țării, dar nu a avut acces la bazinul olimpic. Așa că s-a pus la băut cu primarul pentru a-l convinge că ar merita o astfel de investiție. În câteva ore, vedem ce va reuși...

Serialul a fost lider absolut de audiență, în intervalul orar 20:28 – 21:33. În rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, PRO TV avea 11.4 puncte de rating și 31.4% cotă de piață, cifre mult mari mari față de locul 2 care avea doar 6.3 puncte de audiență și 17.5% share. De-a lungul difuzării, peste 1.8 milioane de români au râs și s-au relaxat, iar în minutul de aur, la ora 21:17, peste 2 milioane de telespectatori erau cu ochii pe PRO TV!

În această seară, de la 20:30, telespectatorii așteaptă să se lămurească ce se va întâmpla cu planul lui Giani și al lui Dorel de a achiziționa un elefant, cum se va descurca Ardiles cu vânzarea lanțurilor de aur, acum că este ajutat și de către Robi, dar și ce îl va convinge Celentano pe primar în discuția despre înot.

Noul sezon Las Fierbinți este disponibil online și pe VOYO, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans cu 7 zile.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni