• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • „Șpaga” a pus stăpânire pe Fierbinți săptămâna aceasta! Peste 1.8 milioane de români au urmărit serialalul

„Șpaga” a pus stăpânire pe Fierbinți săptămâna aceasta! Peste 1.8 milioane de români au urmărit serialalul

„Șpaga” a pus stăpânire pe Fierbinți săptămâna aceasta! Peste 1.8 milioane de români au urmărit serialalul

Joi seară, locuitorii din Fierbinți și-au demonstrat aptitudinile de a se implica în afaceri, cât de mult își doresc să facă rost de bani, dar și cât de greu le este să își împartă câștigurile.

Las Fierbinți a condus aseară topul preferințelor telespectatorilor și a înregistrat 11.8 puncte de rating și 28% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce poziția secundă a avut 6.1 puncte de rating și 14.3% share. La nivel național, peste 1.8 milioane de români au urmărit serialul, iar în minutul de maximă audiență, de la 20:45, peste 2 milioane de români au fost cu ochii pe aventurile fierbințenilor.

Vasile s-a angajat ajutor de ospătar la cârciuma lui Bobiță, iar Dorel i-a fost șef, funcție de care a abuzat din plin. Primarul a luat această decizie pentru a putea lua șpagă legal, însă a aflat cu stupoare că în restaurante bacșișul se împarte. 

Firicel spera ca nevasta lui să împartă cu el câștigul la loto, dar femeia a preferat să-i facă treaba din curte decât să împartă banii.

Hainele vândute de Giani au provocat iritații în rândul sătenilor cumpărători. “Norocul” a fost că Viorel era în sat și le-a dat medicamentele salvatoare, o alifie la “doar” 100 de lei, o sumă modică pentru o vindecare miraculoasă.

Săptămâna viitoare, miercuri și joi, de la 20:30, sezonul 20 Las Fierbinți continuă cu noi episoade și întâmplări pline de umor.

Noul sezon este disponibil online și pe voyo.ro, unde fiecare episod poate fi urmărit în avans.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni